Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ


katanalotika daneia

daneia

 

ΚΑΤΑΝΑΤΩΛΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

 
 

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, σας προσφέρουμε καταναλωτικά προϊόντα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας.

Από μικρές καθημερινές "πολυτέλειες", όπως η αγορά μίας καινούργιας τηλεοράσεως ή ενός καινούργιου αυτοκινήτου έως και την αγορά του καινούργιου σας σκάφους, τα όνειρά σας δεν απέχουν πολύ από το να γίνουν πραγματικότητα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Η P.G.A. μέσα από πολλές συνεργαζόμενες τράπεζες χρηματοδοτεί τα όνειρά σας, εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε!

Πλεονεκτήματα και σημεία που πρέπει να προσέξετε
Το βασικό πλεονέκτημα των καταναλωτικών δανείων είναι ότι σας παρέχει τη δυνατότητα να υποστηρίξετε τις αγοραστικές σας ανάγκες ή την κάλυψη σημαντικών προσωπικών γεγονότων (π.χ. γάμος, διακοπές κλπ) σε περιόδους που έχετε περιορισμένη ρευστότητα.

Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε :
Να δανείζεστε ακριβώς το ποσό που χρειάζεστε και να αποφεύγετε το δανεισμό μεγαλύτερου ποσού επειδή σας προσφέρεται η αντίστοιχη δυνατότητα.

Να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να καλύψετε την μηνιαία δόση με βάση τα εισοδήματα σας, προκειμένου να αποφύγετε το ενδεχόμενο εκπρόθεσμων πληρωμών οι οποίες συνεπάγονται επιπλέον κόστος και τόκους υπερημερίας (συχνά αναφέρεται ότι η συνολική επιβάρυνση ενός νοικοκυριού δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 35% του ετήσιου εισοδήματος του)

Να γνωρίζετε με ακρίβεια το επιτόκιο με το οποίο σας χορηγείται το δάνειο και την εξέλιξη του. Πολλές φορές σε κάποιες κατηγορίες δανείων προσφέρονται ευνοϊκά αρχικά επιτόκια τα οποία στην πορεία αυξάνονται (π.χ. εορτοδάνεια) κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει το δανειολήπτη σε λανθασμένη εκτίμηση των δυνατοτήτων του για κάλυψη της μηνιαίας δόσης.

Για όποιες απορίες, διευκρινήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 

<< Επιστροφή Καταναλωτικά Δάνεια

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΕΓΡΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ

ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΜΙΣΘΩΤΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

ΕΛ.ΕΠΑΓ. & ΜΕΤΟΧΟΙ Ο.Ε - Ε.Ε

ΜΕΤΟΧΟΙ Α.Ε - Ε.Π.Ε


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού